You can see on the internet some country-specific Input-Output Tables we publish online, which are below.
International Input-Output Table Taiwan-Japan 1985
International Input-Output Table Philippines-Japan 1985
International Input-Output Table Malaysia-Japan 1985
International Input-Output Table Singapore-Japan 1985
International Input-Output Table China-Japan 1985
International Input-Output Table Thailand-Japan 1985
International Input-Output Table Korea-Japan 1985
International Input-Output Table Indonesia-Japan 1985
International Input-Output Table Malaysia-Japan 1990
International Input-Output Table Taiwan-Japan 1990
International Input-Output Table Singapore-Japan 1990
International Input-Output Table China-Japan 1990
International Input-Output Table Thailand-Japan 1990
International Input-Output Table Philippines-Japan 1990
International Input-Output Table Korea-Japan 1990
International Input-Output Table Indonesia-Japan 1990
They are on the Website below.
https://www.ide.go.jp/English/Publish/Books/Sds/index1990.htmlAs for the tables between 1960 and 1980, it may be somewhat useful for you to see the books below, which are also on the page above.
International Trade Matrix for Asia-Pacific Region by Industrial Group, 1975-1992. Vol. I-III
Though we have more tables, they're only published as paper books or CD-ROMs which are not for free.