レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2009年03月23日
- 登録日時
- 2009/03/23 09:56
- 更新日時
- 2011/08/22 13:18
- 管理番号
- 20090323-1
- 質問
-
解決
カナダの Federal Transfers to Provinces and Territories. の 2005~2007 を探している。
- 回答
-
下記サイトが見つかった。
Federal transfers to provinces and territories (HTML)
1998~2007
http://epe.lac-bac.gc.ca/100/201/301/federal_tranfers/index.html (2009/03/23確認)
また、Google でフレーズ検索し、下記サイトも見つかった。 "Federal Transfers to Provinces and Territories"
Tax Transfers (Federal Transfers to Provinces and Territories, November 2008)
http://www.fin.gc.ca/fedprov/ftf-eng.asp (2009/03/23確認)
Federal Transfers to Provinces and Territories
(Updated January 2009)
http://www.fin.gc.ca/access/fedprov-eng.asp (2009/03/23確認)
- 回答プロセス
-
Library and Archives Canada の下記サイトで検索した。
http://www.collectionscanada.gc.ca/index-e.html (2009/03/23確認)
下記などがヒットした。
AMICUS No. 20713138
Serial
NLC COPIES: NLC Electronic - HTML 1998-
NAME/TITLE:*Canada. Dept. of Finance. Federal transfers to provinces and territories (Online)
TITLE(S): Federal transfers to provinces and territories
Federal transfers to provinces and territories
[computer file]
PUBLISHER: [Ottawa : Dept. of Finance, 1998]-
DESCRIPTION: Oct. 1998-
FREQUENCY: Semiannual.
E-LOCATIONS: http://www.fin.gc.ca/finsearch/finresults_e.asp?Who=Pub
http://epe.lac-bac.gc.ca/100/201/301/federal_tranfers/index.html
NOTES: Title from contents page (viewed on Apr. 20, 1999).
Type of computer file: Electronic serial in HTML format.
Issued also in printed form.
Mode of access: Internet, World Wide Web.
RELATIONSHIPS: Other editions available: Canada. Dept. of Finance.
Transferts federaux aux provinces et aux territoires
(Online) 1490-0912
NUMBERS: Canadiana: 994706073
ISSN: 1490-0904
Dynix: 22869131
CONSER: ocm43835694
CLASSIFICATION: LC Class no.: HJ795*
Dewey: 352.73/43/097105 21
E-LOCATIONS: のURLにアクセスしてみた。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 財政史.事情 (342 9版)
- 租税 (345 9版)
- 地方財政 (349 9版)
- 参考資料
-
-
カナダ国立図書館・文書館 (LAC: Library and Archives Canada)
http://www.collectionscanada.gc.ca/index-e.html (2011/08/22確認) -
AMICUS(Library and Archives Canada)
http://www.collectionscanada.gc.ca/amicus/ (2009/03/24確認) -
Google
http://www.google.co.jp/ (2009/03/23確認)
-
カナダ国立図書館・文書館 (LAC: Library and Archives Canada)
- キーワード
-
- カナダ
- Federal Transfers to Provinces and Territories
- 財政調整
- カナダ図書館・公文書館
- Library and Archives Canada
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000052740