レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2010年06月30日
- 登録日時
- 2010/06/30 17:36
- 更新日時
- 2010/07/01 00:05
- 管理番号
- 20100630-2
- 質問
-
解決
Storia del regno di Napoli / Benedetto Croce.の英語訳を探している。
- 回答
-
Webcatでヒットした中に、下記の英訳があり、国内所蔵館も確認することができた。
http://webcat.nii.ac.jp/cgi-bin/shsproc?id=BA26433244 (2010/06/30確認)
History of the kingdom of Naples / edited and with an introduction
by H. Stuart Hughes ; translated by Frances Frenaye. -- (BA26433244)
Chicago : University of Chicago Press, 1970
xxiv, 260 p. ; 21 cm. -- (Classic European historians)
注記: Translation of: Storia del regno di Napoli ;
The present translation is based on the sixth edition, (1965) ; Includes bibliographical references
ISBN: 0226120805
別タイトル: Storia del regno di Napoli
著者標目: Croce, Benedetto, 1866-1952
分類: LCC : DG846 ; DC : 945/.73
件名: Naples (Kingdom) -- History
- 回答プロセス
-
原書は、イタリア語。
Webcatで、タイトル・ワード Storia del regno di Napoli、著者名 Croce* で検索した。
- 事前調査事項
- NDC
-
- イタリア (237 9版)
- 参考資料
-
-
NACSIS Webcat
http://webcat.nii.ac.jp/ (2010/06/30確認)
-
NACSIS Webcat
- キーワード
-
- Croce, Benedetto
- Storia del regno di Napoli
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000068643