レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2021/05/12
- 登録日時
- 2021/06/02 00:30
- 更新日時
- 2021/06/18 15:32
- 管理番号
- 9600752
- 質問
-
解決
Study of Aluminum Films. I. Optical Studies of Reflectance Drops and Surface Oscillations on Controlled-Roughness Films
の論文が
Physical Review B Condensed Matter
に掲載されているか調査お願い致します。
請求記号 Z53-S41
タイトル Study of Aluminum Films. I. Optical Studies of Reflectance Drops and Surface Oscillations on Controlled-Roughness Films
著者 J. G. Endriz and W. E. Spicer
Physical Review B Condensed Matter
巻 4(11)-4(12):1971.12.1-1971.12.15
- 回答
-
ご照会の資料を確認いたしました。ご希望の論文の掲載箇所は以下のとおりです。
論題 Study of aluminum films. I. Optical studies of reflectance drops and surface oscillations on controlled-roughness films
著者 J.G. Endriz and W.E. Spicer
当館請求記号 Z53-S41
タイトル Physical Review B Condensed Matter
出版事項 Ridge, N.Y. : Published by the American Physical Society through the American Institute of Physics
巻号・年月日 4(12) 1971.12.15
ページ pp.4144-4159
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 文献提供課(レファレンス)
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000299673