レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2021/05/12
- 登録日時
- 2021/06/02 00:30
- 更新日時
- 2021/06/18 15:30
- 管理番号
- 9565120
- 質問
-
解決
下記書誌に掲載されております論文の掲載巻号をご教示いただければ幸いです。
Proceedings of the ASME international design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference -- 2007 -- : presented at 2007 ASME international design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference : September 4-7, 2007 : Las Vegas, Nevada USA. : 2007 ASME IDETC/CIE : IDETC/CIE07 : CIE 2007 : IDETC : Sep 2007, Las Vegas, NV
Abdollah Shafieezadeh, Keri Ryan, YangQuan Chen
"Fractional Order LQR for Optimal Robust Control of a Simple Structure"
DETC2007-34279, pp. 1235-1243 (9 pages) , 2007
国立国会図書館書誌ID:000009326346
ISBN:079184806X
- 回答
-
ご照会の論文の掲載巻号を確認いたしました。
--------------------
論題 Fractional Order LQR for Optimal Robust Control of a Simple Structure
著者 Abdollah Shafieezadeh, Keri Ryan, and YangQuan Chen
当館請求記号 M17-08-1092
タイトル Proceedings of the ASME international design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference -- 2007 -- : presented at 2007 ASME international design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference : September 4-7, 2007 : Las Vegas, Nevada USA. : 2007 ASME IDETC/CIE : IDETC/CIE07 : CIE 2007 : IDETC : Sep 2007, Las Vegas, NV
出版事項 New York : ASME
巻号 v. 5, pt. B
ページ pp. 1235-1243
--------------------
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 文献提供課(レファレンス)
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000299639