レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2014/5/27
- 登録日時
- 2014/11/20 00:30
- 更新日時
- 2014/11/20 00:30
- 管理番号
- N140514115835
- 質問
-
解決
下記 annual meetingについて、貴館での所蔵の有無をご教示ねがいます。
Parshall, C. G., Kromrey, J. D., & Chason, W. M. (1996, June).
Comparison of alternative models for item parameter estimation with small samples. Paper presented at the annual meeting of the Psychometric
Society, Banff, Alberta, Canada.
Patsula, Liane N.; Pashley, Peter J.
Pretest Item Analyses Using Polynomial Logistic Regression: An Approach to Small Sample Calibration Problems Associated with Computerized Adaptive Testing.
Paper presented at the annual meeting of the National Council on Measurement in Education, New York.
よろしくお願いいたします。
- 回答
-
迅速に調査を行うため、照会事項を分割しました。
ここでは、照会事項の1番目、「Comparison of alternative models for item parameter estimation with small samples」について回答します。
Psychometric Societyが刊行している『Psychometrika』(当館請求記号 Z52-A54)の1996年-1997年刊行分における掲載の有無を確認しましたが、該当する資料は見つかりませんでした。
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 英語 (053 9版)
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000163064