請求記号:933/R23 で検索。次のような所蔵あり。
・Harry Potter and the chember of secrets Year by J.K.Rowling. Scholastic 1999 933
・Harry Potter and the chember of secrets by J.K.Rowling. Bloomsbury publishing 2000 933
・Harry Potter and the deathly hallows by J.K.Rowling. Bloomsbury publishing 2007.7 933
・Harry Potter and the goblet of fire Year by J.K.Rowling. Scholastic 2000.6 933
・Harry Potter and the goblet of fire by J.K.Rowling. Bloomsbury publishing 2001 933
・Harry Potter and the half-blood Prince by J.K.Rowling. Bloomsbury publishing 2005.7 933
・Harry Potter and the order of the phoenix by J.K. Rowling. Bloomsbury publishing 2003 933
・Harry Potter and the prisoner of azkaban by J.K.Rowling. Bloomsbury publishing 1999 933
・Harry Potter and the prisoner of azkaban Year by J.K.Rowling. Scholastic 1999 933
・Harry Potter et le prisonnier D’Azkaban J.K. Rowling Gallimard Jeunesse 1999 933
・Harry Potter and the philosopher’s stone by J.K.Rowling. Bloomsbury publishing 1997 933