レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2011年11月28日
- 登録日時
- 2011/11/28 12:59
- 更新日時
- 2019/12/23 19:21
- 管理番号
- 20111128-1
- 質問
-
解決
Vesalius "Andreae Vesalii Brvxellensis, scholae medicorum Patauinae professoris, de humari corporis fabrica libri septem."を見たい。
- 回答
-
近畿大学貴重資料デジタルアーカイブ
Andreae Vesalii Bruxellensis, scholae medicorum Patauinæ professoris, de Humani corporis fabrica libri septem. -- [Ex Officina Ioannis Oporini], anno salutis reparatae MDXLIII. Mense Iunio. [June 1543]. -- [12], 659 [i.e. 663], [37] p. : ill. (woodcuts), 1 port. (woodcut) ; 42 cm (fol.).
https://kda.clib.kindai.ac.jp/rarematerials/view/rarematerials/10230887 (2019/12/23確認)
Vesalius, Andreas.
"Andreae Vesalii Brvxellensis, scholae medicorum Patauinae professoris, de humari corporis fabrica libri septem."
National Library of Medicine
https://collections.nlm.nih.gov/catalog/nlm:nlmuid-2295005R-bk (2019/12/23確認)
Vesalius, Andreas De humani corporis fabrica 国際日本文化研究センター
http://shinku.nichibun.ac.jp/NOMA/new/books/02/suema000000001fp.html (2019/12/23確認)
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 臨床医学.診断.治療 (492 9版)
- 参考資料
-
-
西洋医学史古典文献(野間文庫)データベース 国際日本文化研究センター
http://shinku.nichibun.ac.jp/NOMA/new/ (2019/12/23確認) -
Anatomia Collection - University of Toronto Libraries
https://anatomia.library.utoronto.ca/ (2019/12/23確認) -
Andreas Vesalius Wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_Vesalius (2019/12/23確認)
-
西洋医学史古典文献(野間文庫)データベース 国際日本文化研究センター
- キーワード
-
- 人体の構造について
- 人体の構造に関する七つの本
- ファブリカ
- ヴェザリウス
- ベザリウス
- 1543年
- 解剖学
- De humani corporis fabrica libri septem
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000097216