①"Survey on overseas Filipinos/Manila : Republic of the Philippines, National Statistics Office"
当館最新所蔵は冊子体2002年版、CD-ROMでは2003/2005版所蔵
請求記号PHILP/1An1/200*
Table A1:Number of overseas Filipino workers by sex and by region
Autonomous Region Muslim Mindanao Female
のデータが確認(何れも2002年冊子体で確認)できる。
この統計では、出身Region別(Autonomous Region Muslim Mindanao)、性別 (Male/Female)に、その他以下のデータが掲載されている。
Table A1:Number of overseas contract workers by sex and by region
Table 4A:Number of percentage distribution of overseas filipino workersrs by occupation, sex and by region (海外で就いている職種など)
Table 7:Number of overseas filipino workers with cash remittance by total and average remittance, by mode of remittancem by sex and region(海外送金など)
Table 3:Number and percentage distribution of overseas contract workers by place of work, by sex and by region(渡航先など)
②2000 Census of Population and Housingでは、
Autonomous Region Muslim Mindanao
-Lanano del Sur
-Maguindanao
-Sulu
-Tawi-Tawi
の4地域に分冊されたものを所蔵しているが、何れも目次を見る限り問い合わせのデータは見当たらない。