レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2005/02/09
- 登録日時
- 2005/02/09 15:42
- 更新日時
- 2006/01/18 16:34
- 管理番号
- 20010531-1
- 質問
-
解決
Bilous, Frances R. & Krauss, Robert M. (1988). Dominance and accommodation in the conversational behaviours of same- and mixed-sex gender dyads. を探している。
- 回答
-
Language and Communication. 8(3/4) (1988) pp.183-194 (ISSN: 0271-5309)に掲載されていた。
- 回答プロセス
-
MLA International Bibliography of Books and Articles on the Modern Languages and Literatures. 1988 を調べた。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 言語学 (801 9版)
- 参考資料
-
- MLA international bibliography of books and articles on the modern languages and literatures. 1988 Modern Language Association of America, 1988
- キーワード
-
- Pragmatics
- 語用論
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 文献紹介
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000014604