レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 20090826
- 登録日時
- 2009/09/17 02:11
- 更新日時
- 2009/10/22 11:09
- 管理番号
- N090810134350
- 質問
-
解決
国会図書館所蔵の資料について、下記論文(2件)の掲載ページを教えてください。
請求記号 M17-97-0728
Laminar sonic and Supersonic Gas Flow Atomization
PM2TEC,Washington 16.-21.06.1996
請求記号 M17-97-0728
Economic Production of Fine,Prealloyed MIM Powders by the
NANOVAL Gas Atomizing Process
PM2TEC,Washington 16.-21.06.1996
- 回答
-
ご照会の資料は、当館関西館で所蔵しています。
資料を確認したところ、ご照会の論文は2つとも、下記資料のVolume 1に掲載されています。
書誌事項は以下のとおりです。
Advances in powder metallurgy & particulate materials-1996 : World congress on powder metallurgy
and particulate materials : Jun 1996, Washington, DC
(当館請求記号:M17-97-0728)
Gunther Schulz:
Economic Production of Fine, Prealloyed MIM Powders by the NANOVAL Gas Atomization Process
pp.1-35~1-41
Gunther Schulz:
Laminar Sonic and Supersonic Gas Flow Atomization - the NANOVAL Process
pp.1-43~1-54
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 団体 (506 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- 欧文会議録
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000058098