州別作付面積×、収穫面積〇、収量×、生産量〇
以下URLから1980年代-現在までの作付面積、生産量(州別、春・秋・冬の季節別)のデータを確認できます。ただし本データで得られるのは「Palay(稲)」に限ります。
フィリピン統計局データベース (Open Stat)
データの取得方法
収穫総面積
Open Stat Top>Economic Statistics: Agriculture, Forestry, Fishery > Crops >Palay and Corn: Area Harvested by Ecosystem/Croptype, by Quarter, by Semester, by Region and by Province, 1987-2021 by Ecosystem/Croptype, Geolocation, Year and Period
Ecosystem/Croptype ”palay”を選択 Geolocation "Philippines"を選択
季節別については「1~3Quoater」までを選ぶことができる。
生産量
Open Stat Top>Economic Statistics: Agriculture, Forestry, Fishery > Crops >Palay and Corn: Volume of Production by Ecosystem/Croptype, by Quarter, by Semester, by Region and by Province, 1987-2021 by Ecosystem/Croptype, Geolocation, Year and Period