レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 20100223
- 登録日時
- 2010/07/22 02:00
- 更新日時
- 2010/07/22 11:18
- 管理番号
- N100212104435
- 質問
-
解決
請求記号 M17-04-2185
タイトル Proceedings of the 2003 ASME design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference (後略)
ISBN 0791837033 ((vol. 5))
上記資料中、下記論文が掲載されているpart number(A or B or C) を教えてください。
著 者 Ryzhik B. Sperling L. Duckstein H.
論 題 Problems of vibrations near critical speeds in a rigid rotors with autobalancing devices
ページ 895-901
- 回答
-
当該論文は、ご照会の資料のPart Aに掲載されています。
書誌事項は、以下のとおりです。
(質問内容欄に記載された書誌事項とわずかに異なります(aの有無))
著者:Ryzhik B., Sperling L., Duckstein H.
論文名:Problems of Vibrations Near Critical Speeds in Rigid Rotors with Autobalancing Devices
タイトル:Proceedings of the 2003 ASME design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference :
presented at the 2003 ASME design engineering technical conferences and computers and information in engineering conference :
September 2-6, 2003 : Chicago, Illinois. : Sep 2003, Chicago, IL.
当館請求記号:M17-04-2185
巻号:Vol.5, Part A
ページ:pp.895-901
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 団体 (506 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- 科技関係欧文会議録
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000069338