レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2005/08/03
- 登録日時
- 2005/08/03 10:16
- 更新日時
- 2010/05/15 15:00
- 管理番号
- 20041125-1
- 質問
-
解決
プロミスがハーバード・ビジネス・スクールのケース・スタディ教材になったが、そのテキストを探している。
- 回答
-
下記がヒットし、Harvard Business Online でダウンロード購入ができることがわかった。
Walter Kuemmerle, William J. Coughlin; Promise: Building a Consumer Finance Company in Japan.
Harvard Business School. 2000 (Harvard Business School Cases.)
http://harvardbusinessonline.hbsp.harvard.edu/b02/en/common/item_detail.jhtml?id=801188 (2008/06/19確認)
Promise (A): Building a Consumer Finance Company in Japan
Publication Date: Dec 15, 2000
Availability: In Stock
Author(s): Walter Kuemmerle, William J. Coughlin Type: Case (Field)
Product Number: 9-801-188
Language: English
Revision Date:
Apr 24, 2006
Length: 34p
- 回答プロセス
-
Harvard Business Online で検索した。
http://www.hbsp.harvard.edu/ (2005/08/03確認)
- 事前調査事項
- NDC
-
- 金融.銀行.信託 (338 9版)
- 参考資料
-
-
Thomas H. Davenport; Mission critical: realizing the promise of enterprise system.
Harvard Business School Press. 2000
-
- キーワード
-
- プロミス
- ハーバード・ビジネス・スクール
- Harvard Business School
- ビジネスモデル
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 文献紹介
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000023362