レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2010年10月07日
- 登録日時
- 2010/10/07 23:23
- 更新日時
- 2010/10/08 11:17
- 管理番号
- 20101007-7
- 質問
-
解決
Functional reach: predictive validity in a sample of elderly male veterans.を探している。
- 回答
-
PubMedで次のデータがヒットした。
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1573190 (2010/10/07確認)
J Gerontol. 1992 May;47(3):M93-8.
Functional reach: predictive validity in a sample of elderly male veterans.
Duncan PW, Studenski S, Chandler J, Prescott B.
PMID: 1573190 [PubMed - indexed for MEDLINE]
NACSIS Webcatで検索した。
http://webcat.nii.ac.jp/cgi-bin/shsproc?id=AA10785903 (2010/10/07確認)
Journal of gerontology. Medical sciences. -- (AA10785903)
Vol. 43, no. 1 (1988)-v. 49, no. 6 (Nov. 1994). --
Washington, D.C. : Gerontological Society of America, [1988]-1994
注記: Title from masthead ; Part of: The Journals of gerontology;
Published together with: Journal of gerontology. Psychological sciences, etc.;
Each part paginated separately ; Page number preceded by: M ;
Supplements accompany some issues
ISSN: 00221422 CODEN: JOGEA3
別タイトル: J. gerontol (Kirkw.) ; Journal of gerontology (Kirkwood) ; Journals of gerontology
継続前誌: Journal of gerontology
継続後誌: The journals of gerontology. Series A, Biological sciences and medical sciences
- 回答プロセス
-
PubMedで検索した。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 有機化学 (437 9版)
- 参考資料
-
-
PubMed
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed (2010/10/07確認) -
NCBI
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ (2010/10/07確認) -
NACSIS Webcat
http://webcat.nii.ac.jp/ (2010/10/07確認)
-
PubMed
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 書誌的事項調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000072112