レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2012年11月29日
- 登録日時
- 2012/11/29 21:00
- 更新日時
- 2012/12/01 17:21
- 管理番号
- 20121129-4
- 質問
-
解決
"How Large a Vocabulary Is Needed For Reading and Listening?"を探している。
- 回答
-
I.S.P. Nation.
How Large a Vocabulary Is Needed For Reading and Listening?
The Canadian Modern Language Review.
63,1 (September/septembre), 59–82
http://utpjournals.metapress.com/content/m8552892847h2u21/ (2012/11/30確認)
http://www.victoria.ac.nz/lals/about/staff/publications/paul-nation/2006-How-large-a-vocab.pdf (2012/11/29確認)
- 回答プロセス
-
Google Scholarでフレーズ検索をした。
"How Large a Vocabulary Is Needed For Reading and Listening?"
- 事前調査事項
- NDC
-
- 英語 (830 9版)
- 参考資料
-
-
Google Scholar
http://scholar.google.co.jp/ (2012/12/01確認)
-
Google Scholar
- キーワード
-
- Vocabulary
- Reading
- Listening
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000115077