レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2011年06月28日
- 登録日時
- 2011/06/28 17:50
- 更新日時
- 2011/06/28 23:42
- 管理番号
- 20110628-4
- 質問
-
解決
CANADA'S NORTHWEST TERRITORIES. Can Gas and Gems Bring Sustained Growth to the North? を探している。
- 回答
-
CANADA'S NORTHWEST TERRITORIES.
Can Gas and Gems Bring Sustained Growth to the North?
TD Economics. Special Report. December 3, 2003.
http://www.td.com/economics/special/nwt03.pdf (2011/06/28確認)
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 財政史.事情 (342 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- カナダ
- 財政
- TFF: Territorial Formula Financing
- 準州交付金
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000087974