レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 登録日時
- 2009/05/01 02:11
- 更新日時
- 2009/05/01 09:04
- 管理番号
- B2008M0846
- 質問
-
解決
A real-time adaptive-beamforming hearing aid.
Greenberg,Julie Elise.
The Department of Electrical Engineering and Computer Science.
The degree of Master of Science in electrical engineering at the Massachusetts Institute of Technology.1989.
- 回答
-
当館では所蔵しておりません。国内の所蔵館も調査しましたが不明です。
海外ではマサチューセッツ工科大学図書館が所蔵しており、プリント・アウトはできませんが、無料全文アクセス可能です。
マサチューセッツ工科大学図書館目録( http://library.mit.edu/F/?func=file&file_name=find-b )に、以下のレコードがありました。
Author:Greenberg, Julie Elise.
Title:A real-time adaptive-beamforming hearing aid / by Julie Elise Greenberg.
Online Ed. URL:http://dspace.mit.edu/handle/1721.1/14504
Availability:All items
Location:Institute Archives - Noncirculating Collection 1 | THESIS Thesis E.E. 1989 M.S.
Location:Institute Archives - Noncirculating Collection 3 | THESIS Thesis E.E. 1989 M.S.
Location:Barker Library - Microforms | THESIS Thesis E.E. 1989 M.S.
Published:c1989.
Description:78 leaves : ill. ; 28 cm.
Format:Book BK
Thesis Note:Thesis (M.S.)--Massachusetts Institute of Technology,
Dept. of Electrical Engineering and Computer Science, 1989.
Thesis Supervisor:Supervised by Patrick M. Zurek.
Bibliography:Includes bibliographical references (leaves 67-69).
Other Author:Massachusetts Institute of Technology. Dept. of Electrical Engineering and Computer Science.
お尋ねの資料は、マサチューセッツ工科大学図書館の機関ディポジトリDSpaceにて、以下のURLにて無料全文アクセスできます。
( http://dspace.mit.edu/bitstream/1721.1/14504/1/20713350.pdf )
インターネットの最終アクセス日は2008年6月11日です。
- 回答プロセス
- 事前調査事項
-
NACSIS-webcat
- NDC
-
- 大学.高等.専門教育.学術行政 (377 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- 修士論文
- MIT
- 電気工学
- コンピュータ科学
- 補聴器
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- NDC副出:540
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 大学図書館
- 登録番号
- 1000054346