レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2010年10月07日
- 登録日時
- 2010/10/07 23:27
- 更新日時
- 2010/10/08 11:01
- 管理番号
- 20101007-8
- 質問
-
解決
The effects of compression garments on recovery.を探している。
- 回答
-
PubMedで次のデータがヒットした。
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19675482 (2010/10/07確認)
J Strength Cond Res. 2009 Sep;23(6):1786-94.
The effects of compression garments on recovery.
Davies V, Thompson KG, Cooper SM.
PMID: 19675482 [PubMed - indexed for MEDLINE]
NACSIS Webcatで検索した。
http://webcat.nii.ac.jp/cgi-bin/shsproc?id=AA11013236 (2010/10/07確認)
Journal of strength and conditioning research. -- (AA11013236)
Vol. 7, no. 1 (Feb. 1993)-. --
Lincoln, Neb. : Published by Human Kinetics for the National Strength and Conditioning Association, c1993-
注記: Title from cover ; "Indexed in SportSearch, sport discus, and the physical education index" ;
"The research journal of the NSCA"
ISSN: 10648011
別タイトル: J. strength cond. res ; Journal of strength and conditioning research
継続前誌: The Journal of applied sport science research
http://journals.lww.com/nsca-jscr/Abstract/2009/09000/The_Effects_of_Compression_Garments_on_Recovery.23.aspx (2010/10/08確認)
- 回答プロセス
-
PubMedで検索した。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 有機化学 (437 9版)
- 参考資料
-
-
PubMed
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed (2010/10/07確認) -
NCBI
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ (2010/10/07確認) -
NACSIS Webcat
http://webcat.nii.ac.jp/ (2010/10/07確認)
-
PubMed
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 書誌的事項調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000072113