レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2010年10月09日
- 登録日時
- 2010/10/09 10:33
- 更新日時
- 2010/10/09 14:11
- 管理番号
- 20101009-2
- 質問
-
解決
Wolter "Comparing the L1 and L2 Mental Lexicon" を探している。
- 回答
-
ERICで下記のデータがヒットした。
Comparing the L1 and L2 Mental Lexicon: A Depth of Individual Word Knowledge Model. (EJ655735)
Author(s): Wolter, Brent
Source: Studies in Second Language Acquisition, v23 n1 p41-69 Mar 2001
ISSN: 0272-2631
Cambridge Journalsの下記サイトがあった。
http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=85901 (2010/10/09確認)
掲載誌は所蔵があり、冊子体を提供することができた。
- 回答プロセス
-
ERICで検索した。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 英語 (830 9版)
- 参考資料
-
-
ERIC
http://www.eric.ed.gov/ (2010/10/09確認) -
Comparing the L1 and L2 Mental Lexicon 筑波大学
http://www.modern.tsukuba.ac.jp/~ushiro/Seminar/Report/2009/0911Hamada.pdf (2010/10/09確認) -
A Depth of Individual Word Knowledge Model for the Mental Lexicon. Brent Wolter
http://www1.harenet.ne.jp/~waring/vocab/colloquium/brent2001.htm (2010/10/09確認)
-
ERIC
- キーワード
-
- Mental Lexicon
- Wolter, Brent
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000072150