レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2012年02月17日
- 登録日時
- 2012/02/17 13:13
- 更新日時
- 2012/02/18 12:21
- 管理番号
- 20120217-12
- 質問
-
解決
Nonprofit and Voluntary Sector Quarterly のサイトを探している。
- 回答
-
Nonprofit and Voluntary Sector Quarterly
http://nvs.sagepub.com/ (2012/02/17確認)
http://nvs.sagepub.com/content/by/year (2012/02/17確認)
- 回答プロセス
-
CiNii Booksで検索した。
Journal of voluntary action research.
ISSN:00940607
http://ci.nii.ac.jp/ncid/AA11066276 (2012/02/17確認)
↓
Nonprofit and voluntary sector quarterly.
ISSN:08997640
http://ci.nii.ac.jp/ncid/AA1078252X (2012/02/17確認)
- 事前調査事項
- NDC
-
- 企業.経営 (335 9版)
- 参考資料
-
-
CiNii Books
http://ci.nii.ac.jp/books/ (2012/02/17確認)
-
CiNii Books
- キーワード
-
- Journal of voluntary action research
- Nonprofit and Voluntary Sector Quarterly
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000101889