レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2012年02月16日
- 登録日時
- 2012/02/16 17:35
- 更新日時
- 2012/02/17 22:22
- 管理番号
- 20120216-8
- 質問
-
解決
Kramer, R. (1985). Toward a contingency model of board-executive relations in non-profit organizations (Working Paper 86)を探している。
- 回答
-
全文が公開されていた。
http://ponpo.som.yale.edu/paper.php?ArticleID=-1448 (2012/02/16確認)
PONPO Working Paper
86
Toward a Contingency Model of Board-Executive Relations in Nonprofit Organizations
Ralph M. Kramer 1985
- 回答プロセス
-
PONPOの下記サイトで検索した。
Working Papers Database
http://ponpo.som.yale.edu/work.php (2012/02/16確認)
http://ponpo.som.yale.edu/byauthor.php?LastName=Kramer (2012/02/16確認)
- 事前調査事項
- NDC
-
- 企業.経営 (335 9版)
- 参考資料
-
-
PONPO
http://ponpo.som.yale.edu/ (2012/02/16確認)
-
PONPO
- キーワード
-
- Nonprofit Organizations
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000101840