レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2011年12月12日
- 登録日時
- 2011/12/22 14:21
- 更新日時
- 2011/12/25 23:29
- 管理番号
- 20111222-2
- 質問
-
解決
マリノ・サヌードの生没年を知りたい。
- 回答
-
Encyclopædia Britannica Online に次の情報があった。
http://www.britannica.com/EBchecked/topic/523414/Marino-Sanudo (2011/12/22確認)
Marino Sanudo, (born June 22, 1466, Venice-died April 4, 1536, Venice),
Venetian historian whose Diarii is an invaluable source for the history of his period.
In his enthusiasm for historical and classical learning, Sanudo collected a notable library of manuscripts,
rare books, maps, and ethnographical drawings.
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- イタリア (237 9版)
- ヨーロッパ史.西洋史 (230 9版)
- 参考資料
-
-
Encyclopædia Britannica Online
http://www.britannica.com/ (2011/12/22確認)
-
Encyclopædia Britannica Online
- キーワード
-
- Sanudo, Marino
- I Diarii
- 照会先
- 寄与者
- 備考
-
Internet Archive Search: "Marino Sanudo"
http://www.archive.org/search.php?query=%22Marino%20Sanudo%22 (2011/12/24確認)
- 調査種別
- 事実調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000098826