レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2018/01/23
- 登録日時
- 2018/03/02 00:30
- 更新日時
- 2018/03/22 17:25
- 管理番号
- 133056
- 質問
-
解決
次の博士論文についてお尋ねします。
Study on EMI test methods for telecommunication ports of electronic equipment|書誌詳細|国立国会図書館オンライン
https://ndlonline.ndl.go.jp/#!/detail/R300000001-I000009090871-00
タイトル
Study on EMI test methods for telecommunication ports of electronic equipment
著者
Fujio Amemiya [著]
授与大学名
東北大学
東北大学機関リポジトリTOUR
https://tohoku.repo.nii.ac.jp/?action=pages_view_main&active_action=repository_view_main_item_detail&item_id=97553&item_no=1&page_id=33&block_id=38
にある要旨によれば、6章から構成されているようですが、章ごとの頁付と論文の最終頁数など、目次や構成がわかる情報を教えていただくことはできますでしょうか。
- 回答
-
ご照会の以下の資料を確認いたしました。
当館請求記号 UT51-2007-M810
タイトル Study on EMI test methods for telecommunication ports of electronic equipment
責任表示 Fujio Amemiya [著]
学位 博士 (工学)
授与大学名 東北大学
報告番号 乙第8836号
授与年月日 平成19年3月14日
言語 英語
当該資料は以下のとおりの構成となっております。
・表紙
・標題紙 1頁(ページ付無し)
・Contents pp.ⅱ-ⅳ
・Chapter 1:Introduction pp.1-14
1.1 Background and object of the study pp.1-2
1.2 Outline of the results obtained by previous researches and technological items to be resolved pp.2-9
1.3 Outline of the study pp.9-12
(References) pp.13-14
・Chapter 2:Method of measurement for electromagnetic disturbance due to unbalance in telecommunications line connected to electronic equipment pp.15-31
Summary p.15
2.1 Introduction pp.15-16
2.2 Experiment for evaluating disturbance due to unbalance of telecommunications line pp.17-19
2.3 Method for estimating the signal's common mode voltage pp.19-25
2.4 Method of measuring the signal's common mode voltage pp.26-29
2.5 Conclusion pp.29-30
(References) pp.30-31
・Chapter 3:Estimation of electromagnetic disturbance field emitted from telecommunications line pp.32-50
Summary p.32
3.1 Introduction pp.32-33
3.2 Proposed disturbance limits pp.33-36
3.3 Disturbance field strength radiated from cable pp.36-44
3.4 Disturbance field caused by common mode voltage of a signal pp.45-47
3.5 Conclusion pp.48-49
(References) pp.49-50
・Chapter 4:Design method of impedance stabilization networks for measuring disturbances at balanced multiple-pair telecommunication ports pp.51-75
Summerty p.51
4.1 Introduction pp.51-52
4.2 Impedance stabilization network for measuring the disturbance at telecommunication ports pp.52-56
4.3 Design method of ISN for multiple wire telecommunication ports pp.56-67
4.4 Characteristics of 4-wire ISN pp.67-73
4.5 Conclusion pp.73-74
(References) pp.74-75
・Chapter 5:Measurement of disturbances at telecommunication ports by using both voltage and current probes pp.76-93
Summerty p.76
5.1 Introduction pp.76-78
5.2 Measurement method using both voltage and current probes simultaneously pp.78-80
5.3 Experiment pp.81-82
5.4 Compensation factor pp.83-89
5.5 Measurement example pp.89-92
5.6 Conclusion pp.92-93
(References) p.93
・Chapter 6:Conclusion pp.94-97
・Acknowledgement p.98
・Publications 4頁(ページ付無し)
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 文献提供課(レファレンス)
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000231811