レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 20100909
- 登録日時
- 2011/03/17 02:03
- 更新日時
- 2011/03/17 02:03
- 管理番号
- N100902173517-1
- 質問
-
解決
下記の論文が掲載された当該号について、刊行月日を知りたい。
E. Konno. On genera Tingia and Tingiostachya // Japanese Journal of Geology and Geography Vol. 6, No 3-4. 1929. - We could not find day of publication.
- 回答
-
ご照会内容について資料を確認しました。
書誌事項は以下のとおりです。
E.KON'NO:
On Genera Tingia and Tingiostachya from the Lower Permian and the Permo-Triassic Beds in Nothern Korea
(Japanese journal of geology and geography 昭和4年3月30日 pp.113-147 and With Plate.XXIII-XXVII 当館請求記号Z53-B195 )
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 英語 (053 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- 洋雑誌
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000081951