レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2008年12月15日
- 登録日時
- 2008/12/15 12:58
- 更新日時
- 2011/06/16 17:24
- 管理番号
- 20081215-1
- 質問
-
解決
Ruggeri, Strain (2001), Equalization: Let's Stick to the Principles. Ottawa: Caledon Institute of Social Policy. を探している。
- 回答
-
Google の検索で下記サイトで全文が公開されていることがわかった。
Equalization: Let’s Stick to the Principles
http://www.caledoninst.org/Publications/PDF/553820010.pdf (2008/12/15確認)
- 回答プロセス
-
Webcat、NDL-OPACなどで検索したが、国内所蔵は見つからなかった。
出版地「Ottawa」の情報から、カナダ国立図書館文書館の所蔵検索システム AMICUS で検索した。
下記がヒットした。
AMICUS No. 27276336
Monograph
NLC COPIES: NL Stacks - HV101 C29 fol. no. 0182 - NL copy: Photocopy
Preserv - on site - C-11495 - Copy 2 - NL copy:
Photocopy. Provisional P*** - NO ILL
NAME(S):*Ruggeri, G. C., 1943-
Strain, John Frank, 1956-
Caledon Institute of Social Policy
TITLE(S): Equalization : let's stick to the principles
PUBLISHER: Ottawa : Caledon Institute of Social Policy, 2001.
DESCRIPTION: 6 p. ; 28 cm.
SERIES: Caledon commentary
NOTES: Caption title.
Written by Joe Ruggeri and Frank Strain.
Includes bibliographical references: p. 6.
NUMBERS: Canadiana: 20020089783
ISBN: 1553820010
CLASSIFICATION: LC Class no.: HV101
Dewey: 361.6 13
- 事前調査事項
- NDC
-
- 地方財政 (349 9版)
- 参考資料
-
-
AMICUS
http://www.collectionscanada.gc.ca/amicus/ (2008/12/15確認) -
Google
http://www.google.co.jp/ (2008/12/15確認)
-
AMICUS
- キーワード
-
- カナダ
- 地方財政
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000049760