レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2007年06月28日
- 登録日時
- 2007/06/28 19:19
- 更新日時
- 2007/06/28 19:29
- 管理番号
- 20070628-3
- 質問
-
解決
Stansfield, C. W. (1990).
The Guam Educators' test of English proficiency (GETEP). Final Project Report. を探している。
- 回答
-
ERIC で検索してみた。
下記のデータがヒットし,全文が pdf で公開されていた。
1. The Guam Educators' Test of English Proficiency (GETEP). Final Project Report, Revised. (ED317075)
Author(s):
Stansfield, Charles W.; And Others
Source:
N/A
Pub Date:
1990-04-05
Pub Type(s):
Reports - Descriptive
Peer-Reviewed:
N/A
Full-Text Availability Options:
ERIC Full Text (4681K)
- 回答プロセス
-
Webcat,NDL-OPAC では,ノーヒット。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 研究法.指導法.言語教育 (807 9版)
- 参考資料
-
- ERIC http://www.eric.ed.gov/ (2007/06/28確認)
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000035705