レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2005/02/03
- 登録日時
- 2005/02/03 11:59
- 更新日時
- 2006/01/24 12:11
- 管理番号
- 20021113-1
- 質問
-
解決
Harmful Tax Competition An Global Issue (1998年報告書)
Progress in Identifying and Eliminating Harmful Tax Practices (2000年報告書)
The OECD'S PROJECT ON HARMFUL TAX PRACTICES: THE 2001 PROGRESS REPORT (2001年報告書)
を探している。
- 回答
-
OECDの下記サイトに全文公開されていた。
1998年報告書
http://www.oecd.org/dataoecd/33/0/1904176.pdf (2005/02/03確認)
2000年報告書
http://www.oecd.org/dataoecd/9/61/2090192.pdf (2005/02/03確認)
2001年報告書
http://www.oecd.org/dataoecd/60/28/2664438.pdf (2005/02/03確認)
- 回答プロセス
-
Google検索
- 事前調査事項
- NDC
-
- 租税 (345 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- OECD
- 租税
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000014234