レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2005/02/10
- 登録日時
- 2005/02/10 12:26
- 更新日時
- 2005/02/10 12:50
- 管理番号
- 20000630-1
- 質問
-
解決
Agell, Jonas, Peter Englund, and Jan Sodersten. Svensk skattepolitik i teori och praktik. 1991
(Swedish Tax Policy in Theory and Practice. The 1991 Tax Reform). Stockholm: Fritzes, 1995. を探している。
- 回答
-
下記の改訂英訳版が所蔵されていた。
Incentives and redistribution in the welfare state : the Swedish tax reform. Jonas Agell, Peter Englund and Jan Sodersten. Macmillan Press 1998.
Revised and translated from Swedish ("This book is a revised version of our evaluation report published in Swedish in late 1995." -- Preface)
- 回答プロセス
-
Webcat および OPAC を検索。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 租税 (345 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- 税制
- 税制改革
- スウェーデン
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 文献紹介
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000014610