レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2011年06月27日
- 登録日時
- 2011/06/27 17:19
- 更新日時
- 2011/06/27 17:39
- 管理番号
- 20110627-7
- 質問
-
解決
A Fine Canadian Compromise.を探している。
- 回答
-
A Fine Canadian Compromise.
Perspectives on the report of the expert panel on equalization and territorial funding financing.
edited by Paul Boothe and François Vaillancourt.
2007
ISBN:978155951591
http://www.uofaweb.ualberta.ca/ipe//pdfs/A-Fine-Canadian-Compromise--Perspectives-on-the-Report-of-the-Expert-Panel-on-Equalization-and-Territorial-Funding-Financing.pdf (2011/06/27確認)
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 財政史.事情 (342 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- カナダ
- 財政
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000087923