レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2008年04月22日
- 登録日時
- 2008/04/22 19:10
- 更新日時
- 2008/04/23 10:59
- 管理番号
- 20080422-4
- 質問
-
解決
James, Deborah Marjorie. The syntax and semantics of some english interjections.
Thesis (Ph.D.) University of Michigan, 1973 を探している。
- 回答
-
下記がヒットし、リプリントの国内所蔵館が確認できた。
The syntax and semantics of some English interjections / by Deborah Marjorie James. -- (BA2631313X)
Ann Arbor, Mich. : University Microfilms, 1973
v, 213 leaves ; 21 cm
注記: Facsim. reprint of the author's thesis (Ph.D.)--University of Michigan, 1973
http://webcat.nii.ac.jp/cgi-bin/shsproc?id=BA2631313X (2008/04/22確認)
- 回答プロセス
-
博士学位論文だった。
NACSIS Webcat で検索してみた。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 文法.語法 (835 9版)
- 参考資料
-
- NACSIS Webcat http://webcat.nii.ac.jp/ (2008/04/22確認)
- キーワード
-
- 英語
- 文法
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000043752