レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2008年08月04日
- 登録日時
- 2008/08/04 14:07
- 更新日時
- 2008/08/04 18:09
- 管理番号
- 20080804-2
- 質問
-
解決
Fillmore, "The second time around: cognitive and social strategies in second language acquisition." という学位論文を探している。
- 回答
-
Socrates: Stanford's Online Catalog で所蔵を確認することができた。
Author: Fillmore, Lily Wong.
Title: The second time around : cognitive and social strategies in second language acquisition / by Lily Wong Fillmore.
Imprint: 1976.
Physical Description: xix, 891 p.
Note: Copyright.
Notes: Thesis (Ph.D.) - Dept. of Linguistics, Stanford University.
Notes: Bibliography: p. 884-891.
Subject (LC): English language--Study and teaching--Spanish speakers.
Catkey: 934697
Call Number, Location, and Availability
Stanford Auxiliary Library [SAL1&2] [Nearby items on shelf]
Copy Holds Status
3781 1976 F 1 Due: 9/22/2008
Special Collections & University Archives [Nearby items on shelf]
Copy Holds Location
3781 1976 F 1 * University Archives
- 回答プロセス
-
Dissertation Express で検索した。
下記の情報がわかった。
THE SECOND TIME AROUND: COGNITIVE AND SOCIAL STRATEGIES IN SECOND LANGUAGE ACQUISITION
by FILLMORE, LILY WONG Ph.D., THE SECOND TIME AROUND: COGNITIVE AND SOCIAL STRATEGIES
IN SECOND LANGUAGE ACQUISITION, Stanford University, 1976, 910 pages; AAT 7707085
オンラインで購入することができる。
Stanford University の情報をもとに同大学図書館のOPACでも検索した。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 研究法.指導法.言語教育 (807 9版)
- 参考資料
-
- Dissertation Express http://disexpress.umi.com/ (2008/08/04確認)
- Socrates (SU Catalog) http://jenson.stanford.edu/ (2008/08/04確認)
- Stanford University Libraries http://library.stanford.edu/ (2008/08/04確認)
- キーワード
-
- 外国語教育
- Second language acquisition
- 博士学位論文
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000046305