レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2010年10月07日
- 登録日時
- 2010/10/07 22:38
- 更新日時
- 2010/10/08 11:13
- 管理番号
- 20101007-4
- 質問
-
解決
The effects of compression garments on recovery of muscle performance following high-intensity sprint and plyometric exercise.を探している。
- 回答
-
PubMedで検索し、次の情報がわかった。
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19131276 (2010/10/07確認)
J Sci Med Sport. 2010 Jan;13(1):136-40. Epub 2009 Jan 7.
The effects of compression garments on recovery of muscle performance following high-intensity sprint and plyometric exercise.
Duffield R, Cannon J, King M.
PMID: 19131276 [PubMed - indexed for MEDLINE]
http://www.jsams.org/article/S1440-2440(08)00202-8/ (2010/10/07確認)
NACSIS Webcatで検索した。
Journal of science and medicine in sport.
ISSN: 14402440
http://webcat.nii.ac.jp/cgi-bin/shsproc?id=AA11221925 (2010/10/07確認)
- 回答プロセス
-
PubMedで検索した。
- 事前調査事項
- NDC
-
- スポーツ.体育 (780 9版)
- 参考資料
-
-
PubMed
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed (2010/10/07確認) -
NCBI
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ (2010/10/07確認)
-
PubMed
- キーワード
-
- Compression stockings
- Team-sports
- Voluntary performance
- Evoked twitch contractile properties
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 書誌的事項調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000072109