レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2005/09/05
- 登録日時
- 2005/09/05 15:07
- 更新日時
- 2006/01/19 15:48
- 管理番号
- 20041008-3
- 質問
-
解決
1984年レーガン大統領の要請によって作成された財務省報告を探している。
- 回答
-
Tax reform for fairness, simplicity, and economic growth : the Treasury Department report to the President.
Office of the Secretary, Dept. of the Treasury, 1984
v.1 Ovewview
v.2 General explanation of the Treasury Department proposals
v.3 Value-added tax
(翻訳)
『公平・簡素および経済成長のための税制改革 : レーガン大統領に対する財務省報告』 アメリカ財務省編 ; 塩崎潤訳 今日社 1985-1986
第1巻 概観
第3巻 付加価値税
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 租税 (345 9版)
- 参考資料
- キーワード
-
- レーガン
- Reagan, Ronald Wilson
- 租税制度
- Department of the Treasury
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 文献紹介
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000023752