レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2013/4/17
- 登録日時
- 2013/05/10 00:30
- 更新日時
- 2013/05/10 10:42
- 管理番号
- REF-2013-00038
- 質問
-
ASEAN、台湾、韓国、中国における家計消費支出
- 回答
-
以下に、家計消費支出や消費物価指数のわかる資料をご提示いたします。
・中国物价年鉴 = Price yearbook of China (中国物价出版社) [請求記号:Ch/338.5/Z18/2010]
・中国统计年鉴 (中国统计出版社) [請求記号:CHINA/0A1/2010]
・中華民國統計年鑑 (中國文化事業公司) [請求記号:TAIWN/0An1/2009]
・韓国経済・産業データハンドブック (アジア産業研究所) [請求記号:AEKO/33/K5/2008]
・韓國統計年鑑 = Korea statistical yearbook (大韓民國内務部) [請求記号:KOR.S/0A1/2010]
・Statistical yearbook of the Republic of China (Directorate-Genral of Budget, Accounting and Statistics, Executive Yuan, Republic of China) [請求記号:TAIWN/0A9/2009]
・Statistik Indonesia = Statistical yearbook of Indonesia (Biro Pusat Statistik) [請求記号:INDNE/0A4/2010]
・Cambodia statistical year book (National Institute of Statistics, Ministry of Planning) [請求記号:CAMBO/0An1/2008]
・Yearbook of statistics, Singapore (Department of Statistics) [請求記号:SINGA/0A2/2010]
・タイ経済・産業データハンドブック (アジア産業研究所) [請求記号:AHTH/33/T11/2009]
・Philippine statistical yearbook (National Economic and Development Authority) [請求記号:PHILP/0A4/2010]
・Statistical yearbook (Central Statistical Organization) [請求記号:BURMA/0A1/2005]
・ベトナム統計年鑑 (ビスタ ピー・エス) [請求記号:AHVM/31/B1/2009]
・Buku tahunan perangkaan Malaysia = Yearbook of statistics Malaysia (Jabatan Perangkaan) [請求記号:MALAY/0A4/2008]
・Statistics on the Burmese economy : the 19th and 20th centuries (Data paper series : sources for the economic history of Southeast Asia ; no. 7, Institute of Southeast Asian Studies, 1999) [請求記号:AHBR/33/S1]
・Sathiti pacham pī ... = Statistical yearbook (Khana Kammakān Phǣnkān læ Kānhūammư̄, Sūn Sathiti hǣng Sāt) [請求記号:LAOS/0An3/2009]
・Laporan penyiasatan perbelanjaan isi rumah = Report on household expenditure survey [請求記号:MALAY/6An1/2004|05]
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
-
-
・中国统计年鉴 (中国统计出版社) [請求記号:CHINA/0A1/2010]
・中華民國統計年鑑 (中國文化事業公司) [請求記号:TAIWN/0An1/2009]
・韓国経済・産業データハンドブック (アジア産業研究所) [請求記号:AEKO/33/K5/2008]
・タイ経済・産業データハンドブック (アジア産業研究所) [請求記号:AHTH/33/T11/2009]
・ベトナム統計年鑑 (ビスタ ピー・エス) [請求記号:AHVM/31/B1/2009]
-
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000131120