レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2009年03月28日
- 登録日時
- 2009/03/28 13:04
- 更新日時
- 2011/08/22 13:17
- 管理番号
- 20090328-2
- 質問
-
解決
Achieving a national purpose : putting equalization back on track. 2006 を探している。
- 回答
-
下記サイトで公開されていた。
Achieving a national purpose [electronic resource] : putting equalization back on track /
Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing Digital Canada.
Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing. 2006.
[1] [main text]
http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_national-e/F2-176-2006E.pdf (2009/03/28確認)
[2] Executive Summary
http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_purpose-e/F2-176-2006-1E.pdf (2009/03/28確認)
Achieving a National Purpose
Putting Equalization Back on Track
Expert Panel on Equalization and
Territorial Formula Financing
May 2006
http://www.eqtff-pfft.ca/english/EQTreasury/index.asp (2010/09/06確認)
- 回答プロセス
-
NDL-OPACで下記がヒットした。
http://opac.ndl.go.jp/recordid/000008240898/jpn (2009/03/28確認)
請求記号 AC3-361-B12
タイトル Achieving a national purpose : putting equalization back on track /
Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing.
出版地 [Ottawa]
出版者 Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing
出版年 [2006]
形態 2 v. : ill. ; 28 cm.
注記 Cover title.
注記 "May 2006."
注記 別タイトル: Putting equalization back on track
注記 Includes bibliographical references.
内容細目 [1] [main text] -- [2] Executive summary.
ISBN 0662425685 (([main text]))
ISBN 0662425693 ((executive summary))
Library and Archives Canada のサイトで検索した。
http://www.collectionscanada.gc.ca/index-e.html (2009/03/28確認)
下記がヒットした。
AMICUS No. 32703696
Monograph
NLC COPIES: NLC Electronic -
NAME(S):*Canada. Expert Panel on Equalization and Territorial
Formula Financing
O'Brien, Al
TITLE(S): Achieving a national purpose [electronic resource] :
putting equalization back on track / Expert Panel on
Equalization and Territorial Formula Financing
Putting equalization back on track
PUBLISHER: [Ottawa] : Expert Panel on Equalization and Territorial
Formula Financing, 2006.
E-LOCATIONS: http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_national-e/F2-176-2006E.pdf
For holdings see LAC's Electronic Collection.
http://dsp-psd.pwgsc.gc.ca/Collection/F2-176-2006E.pdf
NOTES: Issued also in French under title: Pour realiser un
dessein national, remettre la perequation sur la bonne voie.
Title from title screen (viewed on July 10, 2006).
Archived by Library and Archives Canada.
Chairman: Al O'Brien. Cf. Letter of transmittal.
Distributed by the Government of Canada Depository
Services Program.
Includes bibliographical references.
Type of computer file: Electronic monograph in PDF
format.
Issued also in printed form.
Mode of access: World Wide Web.
System requirements: Adobe Acrobat Reader.
NUMBERS: Canadiana: 20067032826
ISBN: 0662425685
Cat. no.: F2-176/2006E-PDF
CLASSIFICATION: LC Class no.: HJ795*
Dewey: 339.5/22 22
E-LOCATIONS: のリンクにアクセスした。
- 事前調査事項
- NDC
-
- 財政史.事情 (342 9版)
- 参考資料
-
-
NDL-OPAC (国立国会図書館)
http://opac.ndl.go.jp/ (2009/03/28確認) -
カナダ国立図書館・文書館 (LAC: Library and Archives Canada)
http://www.collectionscanada.gc.ca/index-e.html (2011/08/22確認) -
NLC Electronic Collection : Search the Electronic Collection
http://collection.nlc-bnc.ca/e-coll-e/search-e.htm (2009/03/28確認) -
Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing
http://www.eqtff-pfft.ca/english/index.asp (2009/03/30確認) -
Expert Panel Reports
http://www.eqtff-pfft.ca/english/epreports.asp (2009/03/31確認) -
海外調査報告書 平成19年6月 財政制度等審議会
http://www.mof.go.jp/singikai/zaiseseido/tosin/kaigaichyosa1906.htm (2010/09/01確認)
V カナダ p.122
http://www.mof.go.jp/singikai/zaiseseido/tosin/kaigaichyosa1906/kaigaichyosa1906_11.pdf (2010/09/01確認)
-
NDL-OPAC (国立国会図書館)
- キーワード
-
- カナダ
- 財政
- オブライエン報告
- O'Brien Report
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000053202