レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2021/05/18
- 登録日時
- 2021/06/02 00:30
- 更新日時
- 2021/06/18 15:33
- 管理番号
- 9653881
- 質問
-
解決
Li Zhenghua ”Physiological and biochemical studies on mechanisms of coloring in apple fruit” 2002
筑波大学の学位論文の総ページ数をお教えください。
また日本語版があるかも、併せてお教えいただけますと幸いです。
- 回答
-
ご照会の資料(博士論文)を確認しました。
--------------------
当館請求記号: UT51-2002-N635
タイトル: Physiological and biochemical studies on mechanisms of coloring in apple fruit
著者: Li Zhenghua
授与大学名: 筑波大学
授与年月日: 平成14年3月25日
学位: 博士 (農学)
報告番号: 甲第2788号
--------------------
(1)総ページ数は120で、構成は次のとおりです。
--------------------
表紙 1ページ(ページ付けなし)
Table of Contents pp.Ⅰ-Ⅱ
Chapter 1 Introduction pp.1-10
Chapter 2 Changes in flavonoids accumulation and activities of enzymes involved in flavonoid biosynthesis in the skin of ‘Fuji’ and ‘Oorin’ apples during fruit development pp.11-31
Chapter 3 Stimulation of coloring of skin of ‘Fuji’ apple as affected by Ethephon and phosphorus-calcium mixed compounds in relation to flavonoid synthesis pp.32-50
Chapter 4 In vitro study on anthocyanin synthesis in ‘Fuji’ apple callus pp.51-89
Chapter 5 General Discussion pp.90-98
Summary pp.99-101
Acknowledgement pp.102-103
Literature Cited pp.104-117
--------------------
(2)日本語版は見当たりませんでした。
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 文献提供課(レファレンス)
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000299716