レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2016/10/11
- 登録日時
- 2016/12/27 00:30
- 更新日時
- 2016/12/28 10:28
- 管理番号
- REF-2016-00279
- 質問
-
スリランカの義務教育システムの変遷 (1950-2000年)
- 回答
-
下記の関連する文献をご紹介します。
【図書】
・ Schools for a new nation : the development and administration of the educational system of Ceylon by Wallace R. Muelder. -- K. V. G. De Silva, 1962. [請求記号:/37/Mu3]
・ Financing and educational policy in Sri Lanka (Ceylon) [by] J. Hallak. -- Unesco, 1972. -- (Financing educational systems: country case studies ; 1). [請求記号:/37/In50]
・ Encyclopedia of Sri Lanka C. A. Gunawardena. -- Sterling Publishers. [請求記号:ASCE/030.1/E1]
・ Sri Lanka, a country study edited by Russell R. Ross and Andrea Matles Savada.. -- 2nd ed., 1990. -- (Area handbook series ;) (DA pam ; 550-96). [請求記号:/308/Un46]
・ スリランカを知るための58章 杉本良男, 高桑史子, 鈴木晋介編著. -- 明石書店, 2013. -- (エリア・スタディーズ ; 117). [請求記号:ASCE/308/S2]
【雑誌論文】
・ The changing accessibility of educational opportunities in southern Sri Lanka Lindberg, Jonas : (Development and change) 41 (1) 2010 Jan.: p.[131]-151. [請求記号:P/3/De2]
・ Education reforms and the new system of primary education.
Siyambalagoda, Wimal : (Economic review) 25 (8/9) 1999 Nov./Dec.: p.3-6. [請求記号:P/33/Pe2]
・ Some observations on the feasibility of the white paper recommendations for a new scheme of measurement and evaluation in the school system in Sri Lanka Perera, L.S; Rupasinghe, S: (International Journal of Educational Development) 1983, 3, 2 Pages 183-192
http://dx.doi.org/10.1016/0738-0593 (83) 90024-X (電子ジャーナル)
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
-
-
【図書】
・ Financing and educational policy in Sri Lanka (Ceylon) [by] J. Hallak. -- Unesco, 1972. -- (Financing educational systems: country case studies, 1). [請求記号:/37/In50]
・ Sri Lanka, a country study edited by Russell R. Ross and Andrea Matles Savada.. -- 2nd ed., 1990. -- (Area handbook series) (DA pam, 550-96). [請求記号:/308/Un46]
・ スリランカを知るための58章 杉本良男, 高桑史子, 鈴木晋介編著. -- 明石書店, 2013. -- (エリア・スタディーズ, 117). [請求記号: ASCE/308/S2]
【雑誌論文】
・ Education reforms and the new system of primary education. Siyambalagoda, Wimal : (Economic review) 25 (8/9) 1999 Nov./Dec.: p.3-6. [請求記号:P/33/Pe2]
・ Some observations on the feasibility of the white paper recommendations for a new scheme of measurement and evaluation in the school system in Sri Lanka Perera, L.S, Rupasinghe, S: (International Journal of Educational Development) 1983, 3, 2 Pages 183-192
http://dx.doi.org/10.1016/0738-0593 (83) 90024-X (電子ジャーナル)
-
【図書】
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 文献紹介
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000205007