Statistical yearbook Thailand (請求記号:THAI/0A1) に掲載されている情報の推移は下記のとおりです。
● 1933/35年版 (統計対象年1918/19~1934/35)
Population の章に、下記の統計が掲載されています。
・ Arrivals and departures, Bangkok and Southern Frontier (by sea only)
・ Arrivals at the Port of Bangkok, by nationality (1918-)
・ Arrivals of aliens at Bangkok, by sex and nationality (1918-)
・ Arrivals of aliens at Bangkok, by nationality and age groups (1933/34-)
・ Purpose in coming to the Kingdom (Male aliens, age 15 year and over) (1933/34-)
■ 1937/39年版 (No. 20) (統計対象年1929-38) 該当ぺージ (p. 57-80) 欠落
以下は、当該データの収録章の変更などがあった最初の年度です。
★ 1952年版 (New series no. 1) (統計対象年1946-49)
※ この版だけ一連番号が異なっており、統計タイトルも異なっています。
3章 Migration
民族別 (by race) 入国者数
● 1956 / 58年版 (No. 23) (統計対象年1953-58)
3章 Population 3-B External migration
国籍別入国者数
● 1963年版 (統計対象年1958-62) ~
4章 Immigration and naturalization
国籍別入国者数
● 1985 / 86年版 ~
4章 Immigration and tourism
国籍別入国者数
国籍別旅行者数
● 1994年版 ~
1章 Population and labor statistics
国籍別入国者数
● 2003年版 ~
16章 Tourism statistics
国籍別入国者数
交通手段別 / 国籍別入国者数
● 2006年版 ~
16章 Tourism statistics
国籍別入国者数
交通手段別 / 国籍別入国者数
居住国別 / 性別入国者数
●2015年版 ~
17章 Tourism and sports statistics
国籍別入国者数
交通手段別 / 国籍別入国者数
居住国別 / 性別入国者数