レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2013/8/6
- 登録日時
- 2014/02/20 00:30
- 更新日時
- 2014/02/20 00:30
- 管理番号
- N130728152709
- 質問
-
解決
次の2つの雑誌記事が収録されている号の正確な巻号をお教えください。
1
著者名:Borkovec,T.D.,Mathews,A.,Chambers,A.,Ebrahimi,S.,Lytle,R. and Nelson,R.
論題名:The effects of relaxation training with cognitive or nondirective therapy and the role of relaxation-induced anxiety in the treatment of generalised anxiety
雑誌請求記号:Z54-A816
雑誌名:Journal of Consulting and Clinical Psychology.
出版事項:Arlington, Va. : American Psychological Association.
号(年):55(1987年)
ページ:pp.883-8
2
著者名:Mathews,A. and MacLeod,C.
論題名:Discrimination of threat cues without awareness in anxiety states.
雑誌請求記号:Z52-A17
雑誌名:Journal of Abnormal Psychology (Later).
出版事項:Washington : American Psychological Association.
号(年):95(1986年)
ページ:pp.131-8
- 回答
-
ご照会の資料は当館関西館で所蔵しています。書誌事項は以下のとおりです。
*資料1はご指定の論題と一部異なりますので、ご確認ください。
資料1
論題 The Effects of Relaxation Training With Cognitive or Nondirective Therapy and the Role of Relaxation-Induced Anxiety in the Treatment of Generalized Anxiety
著者 T.D.Borkovec, Andrew M.Mathews, Alycia Chambers, et al.:
当館請求記号 Z54-A816
雑誌名 Journal of Consulting and Clinical Psychology
出版事項 Arlington, Va. : American Psychological Association
巻号・年月 55(6) 1987.12
掲載ページ pp.883-888
資料2
論題 Discrimination of Threat Cues Without Awareness in Anxiety States
著者 Andrew Mathews, Colin MacLeod
当館請求記号 Z52-A17
雑誌名 Journal of Abnormal Psychology (Later)
出版事項 Washington : American Psychological Association
巻号・年月 95(2) 1986.5
掲載ページ pp.131-138
- 回答プロセス
- 事前調査事項
-
NDL-OPAC雑誌記事検索は該当ありませんでした。
- NDC
-
- 英語 (053 9版)
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000149425