レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2009年03月29日
- 登録日時
- 2009/03/29 14:27
- 更新日時
- 2011/08/22 13:19
- 管理番号
- 20090329-6
- 質問
-
解決
Achieving a national purpose : improving territorial formula financing and strengthening Canada's territories. を探している。
- 回答
-
下記で公開されていた。
Achieving a national purpose : Improving territorial formula financing and strengthening Canada's territories.
Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing
May 2006
http://www.eqtff-pfft.ca/english/TFFTreasury/index.asp (2011/06/27確認)
http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_national-e/F2-177-2006E.pdf (2009/03/29確認)
http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_purpose-e/F2-177-2006-1E.pdf (2009/03/29確認)
http://dsp-psd.pwgsc.gc.ca/Collection/F2-177-2006E.pdf (2011/06/27確認)
http://dsp-psd.pwgsc.gc.ca/Collection/F2-177-2006-1E.pdf (2011/06/27確認)
- 回答プロセス
-
NDL-OPACで検索し、下記がヒットした。
http://opac.ndl.go.jp/recordid/000008240813/jpn (2009/03/29確認)
請求記号 AC3-361-B17
タイトル Achieving a national purpose : improving territorial formula financing and strengthening Canada's territories / Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing.
出版地 [Ottawa]
出版者 Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing
出版年 [2006]
形態 i, 96 p. : ill. ; 28 cm.
注記 Cover title.
注記 "May 2006."
注記 別タイトル: Improving territorial formula financing and strengthening Canada's territories
注記 Includes bibliographical references.
ISBN 0662425707
団体・会議名標目 * Canada. Expert Panel on Equalization and Territorial Formula Financing.
NDLC AC3-361
その他のタイトル標目 Improving territorial formula financing and strengthening Canada's territories
本文の言語コード eng: 英語
発行形態コード 0101: 図書
出版国コード CA: カナダ
西暦年 2006
校了日 20060915
最終更新 20060915110109
書誌ID 000008240813
Library and Archives Canada で検索し、下記がヒットした。
AMICUS No. 32716083
Monograph
NLC COPIES: NLC Electronic -
NAME(S):*Canada. Expert Panel on Equalization and Territorial
Formula Financing
O'Brien, Al
TITLE(S): Achieving a national purpose [electronic resource] :
improving territorial formula financing and
strengthening Canada's territories / Expert Panel on
Equalization and Territorial Formula Financing
Improving territorial formula financing and
strengthening Canada's territories
PUBLISHER: [Ottawa] : Expert Panel on Equalization and Territorial
Formula Financing, 2006.
E-LOCATIONS: http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_national-e/F2-177-2006E.pdf
For holdings see LAC's Electronic Collection.
http://dsp-psd.pwgsc.gc.ca/Collection/F2-177-2006E.pdf
NOTES: Issued also in French under title: Pour realiser un
dessein national, ameliorer la formule de financement
des territoires et renforcer les territoires du Canada.
Title from title screen (viewed on July 12, 2006).
Archived by Library and Archives Canada.
Chairman: Al O'Brien. Cf. Letter of transmittal.
Distributed by the Government of Canada Depository
Services Program.
Includes bibliographical references.
Type of computer file: Electronic monograph in PDF
format.
Issued also in printed form.
Mode of access: World Wide Web.
System requirements: Adobe Acrobat Reader.
NUMBERS: Canadiana: 20067032753
ISBN: 0662425707
Cat. no.: F2-177/2006E-PDF
AMICUS No. 32718752
Monograph
NLC COPIES: NLC Electronic -
Formula Financing
O'Brien, Al
improving territorial formula financing and
strengthening Canada's territories : executive summary
/ Expert Panel on Equalization and Territorial Formula
Financing
Improving territorial formula financing and
strengthening Canada's territories
Formula Financing, 2006.
E-LOCATIONS: http://epe.lac-bac.gc.ca/100/200/301/finance/achieving_purpose-e/F2-177-2006-1E.pdf
For holdings see LAC's Electronic Collection.
http://dsp-psd.pwgsc.gc.ca/Collection/F2-177-2006-1E.pdf
NOTES: Issued also in French under title: Pour realiser un
dessein national, ameliorer la formule de financement
des territoires et renforcer les territoires du Canada,
resume.
Title from title screen (viewed on July 13, 2006).
Archived by Library and Archives Canada.
Chairman: Al O'Brien. Cf. Letter of transmittal.
Distributed by the Government of Canada Depository
Services Program.
Includes bibliographical references.
Type of computer file: Electronic monograph in PDF
format.
Issued also in printed form.
Mode of access: World Wide Web.
System requirements: Adobe Acrobat Reader.
NUMBERS: Canadiana: 20067032737
ISBN: 0662425715
Cat. no.: F2-177/2006-1E-PDF
- 事前調査事項
- NDC
-
- 財政史.事情 (342 9版)
- 参考資料
-
-
NDL-OPAC (国立国会図書館)
http://opac.ndl.go.jp/ (2009/03/29確認) -
カナダ国立図書館・文書館 (LAC: Library and Archives Canada)
http://www.collectionscanada.gc.ca/index-e.html (2011/08/22確認) -
http://www.eqtff-pfft.ca/english/index.asp (2009/03/30確認) -
Expert Panel Reports
http://www.eqtff-pfft.ca/english/epreports.asp (2009/03/31確認)
-
NDL-OPAC (国立国会図書館)
- キーワード
-
- カナダ
- 財政
- オブライエン報告
- O'Brien Report
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 所蔵機関調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000053231