レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2009年02月10日
- 登録日時
- 2014/09/04 12:57
- 更新日時
- 2014/12/26 13:24
- 管理番号
- ASK0000020589
- 質問
-
解決
オックスフォード大学出版局東京支社について、設立から2004年までの資料はあるか。
In the 1950s, OUP established OUP Tokyo in collaboration with Tokyo University. I am interested in finding any records or documents that might exist in your library, in your museum or perhaps elsewhere in Tokyo that relate to the History of Oxford University Press in Tokyo from c. 1950 to 2004. I would greatly appreciate any advice you can give me.
- 回答
-
This is General Library, the University of Tokyo. We can't find any records or documents you are looking for in our library. According to the book named "Tokyo Daigaku Syuppankai 50 nen no ayumi" (in Japanese), the history book of University of Tokyo Press(UTP), UTP tied up with OUP from September 1961. But OUP established OUP Tokyo in June 1966, so UTP canceled business tie-up with OUP. That is all we could search in our library.
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
-
- 出版 (023 9版)
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 事実調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000159359