レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2004/10/29
- 登録日時
- 2004/11/12 02:10
- 更新日時
- 2010/01/20 15:20
- 管理番号
- 04-0429
- 質問
-
日本の統計データがとれるウェブサイトが知りたい。
- 回答
-
以下のウェブサイトを紹介。
(1)Ministry of Internal Affairs, Statistics bureau
http://www.stat.go.jp/english/index.htm
(2)Portal site of Statistical data in Japan
http://portal.stat.go.jp/Pubstat/topE.html
(3)Office of Cabinet (links)
http://www.kantei.go.jp/foreign/link_e.html
(4)National women's education Center, Japan, "Gender Statistics Database"
http://winet.nwec.jp/cgi-bin/toukei/load/bin/tk_search.cgi
また研究機関として以下を紹介。
National Institute of Population and Social Security Research
http://www.ipss.go.jp/index-e.html
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- その他
- 内容種別
- 質問者区分
- 調査・コンサルタント・団体
- 登録番号
- 1000012287