レファレンス事例詳細
- 事例作成日
- 2019/3/26
- 登録日時
- 2019/04/03 00:30
- 更新日時
- 2019/04/03 00:30
- 管理番号
- REF-2017-00333
- 質問
-
パキスタンの交通事故に関する統計
- 回答
-
以下の資料に掲載されています。
Monthly bulletin of statistics
Government of Pakistan, Statistics Division, Federal Bureau of Statistics.
[当館請求記号:PAKIS/0Mo1/各号]
ウェブサイト上に掲載されている現時点での最新号は以下の通りです。
Monthly Bulletin of Statistics, November 2018
http://www.pbs.gov.pk/content/monthly-bulletin-statistics-november-2018
9.1 Data on Traffic Accidents (p.177-)
- 回答プロセス
- 事前調査事項
- NDC
- 参考資料
- キーワード
- 照会先
- 寄与者
- 備考
- 調査種別
- 事実調査
- 内容種別
- 質問者区分
- 登録番号
- 1000254517